Szabó Zsófinak 3 betegsége is van, attól tart, nem jön össze a második baba

Már kisfiuk, Mendel születését is csodaként élték meg.

Bár szeretnének még egy gyermeket a férjével, egyáltalán nem biztos, hogy a 29 éves Szabó Zsófi újra teherbe tud esni.

A műsorvezető az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvételén mesélte el, hogy még a család előtt is titkolták, hogy dolgoznak már a baba projekten. Ez sokáig nem jött össze, így Szabó Zsófi kivizsgáltatta magát, ekkor derült ki, hogy többféle betegség is befészkelte magát a szervezetébe.

“Azt mondta az orvosom, hogy három betegség, a policisztás petefészek szindróma, az endometriózis és az inzulinrezisztencia van jelen a szervezetemben, úgyhogy rengeteg kivizsgáláson vettem részt”

Mi hárman ❤️👪 Fotó: Story magazin Vivien Borzi PhotographyPohorelli Bettina Makeup ArtistCsipai Beáta Rátkai DávidMendel kisruhája: Mamas & Papas Hungary | Magyarország

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2018. január 15.

Zsófi ekkor életmódot váltott, fél év alatt leadott 6 kg-t, mégsem sikerült teherbe esnie. Már kezdte feladni a reményt, az orvosa már a lombik programra készítette fel:

“Amikor már minden gyógyszert megpróbáltam, sportoltam, életmódot váltottam, már jók voltak a leleteim, és még mindig nem jött össze a kicsi, akkor azt mondta az orvosom, hogy „Zsófia, érezze jól magát, menjen nyaraljon, pihenjen, fusson félmaratont, és akkor ősszel megpróbáljuk a lombikot”

Szabó Zsófi és férje már felkészültek a lombikbébiprogramra, ám ekkor megtörtént a csoda: teljesen váratlanul, egy vizsgálat során kiderült, hogy babát várnak. Annak ellenére, hogy a kis Mendel természetes úton fogant meg, nem biztos, hogy újra meg tud foganni a műsorvezető:

“A betegségem nem múlt el, ez csak szinten tartható, nem biztos, hogy összejön egy második gyerek. Mendel miatt nagyon boldogok vagyunk, és ha jön még egy, annak nagyon örülünk majd”.

Forrás: Blikk