“Miért ne láthatna a fiam meztelenül?” – Istenes Bencét kikezdték a közös fürdés miatt

Néhányan azonnal szóvá tették, hogy a műsorvezetőnek nem kéne pucéran mutogatnia a gyermekét.

Istenes Bence ismert arról, hogy őszintén és kendőzetlenül enged bepillantást családja életébe. Ám ez sokaknak csípi a csőrét. Most legutóbb azon háborodtak fel, hogy Bence, Csobot Adél és gyermekük, a kis Nátán együtt fürödtek. Bence ezt a jeles alkalmat fel is töltötte Instagramra: az ominózus fotón mindhárman meztelenül ülnek a kádban. Azonnal szóvá tette néhány hozzászóló, hogy a műsorvezetőnek nem kéne pucéran mutogatnia a gyermekét.

Istenes Bence ezzel kapcsolatban elmondta:

“Nem is értettem azt a két embert, akit ez zavart, sőt igazából magát a problémájukat sem értettem, de sajnos vannak nagyon korlátolt emberek is a világban. Szerencsére a követőim 98 százaléka fel is világosította az értetlenkedőket”.

Istenes azért annak örül, hogy minimális a huhogók tábora.

“Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül? Nátán már most tudja, mi az a kuki meg a nuni, és nyilván 18 éves korában már nem fogunk közösen fürdeni. De a pszichológus még kifejezetten tanácsolja is, hogy például apa és fia között legyenek közös programok (mint például a közös fürdés), mert ez a gyerek lelkének is kifejezetten jót tesz. Az Instagram-fotón pe­dig mindössze a vállunk hegye látszik, szóval az aktfotó kifejezés is teljes fogalomzavar”

Forrás: Bors