16 tűt szúrtak a 11 hónapos kisbaba testébe, és egy hónapig úgy hagyták – az anya tagad

A kisfiú egy hónapig élt tűkkel a testében, az orvosokat sokkolta az eset.

Egy üzbég nő azért vitte el a 11 hónapos kisfiát orvoshoz, mert a kicsi belázasodott és vizelési problémái voltak. Az orvosok tüdőgyulladásra gondoltak, emiatt készítettek egy röntgenfelvételt.Ám amikor meglátták, mit mutat a röntgen, sokkot kaptak. Ugyanis a baba testében tűk voltak, ráadásul létfontosságú szerveiben is.

A pici szívében, gerincében, nyakában, vastagbelében és a húgyhólyagban, illetve a mellkasában is… 9 órás életmentő műtétre volt szükség, ez alatt eltávolítottak 13-at a testéből. Ám 3 tű még benne maradt, így újabb operáció vár a babára. Az orvosok egyöntetűen állítják, hogy a csecsemú nem tudta lenyelni a tűket, így valaki beleszúrta azokat. És azt gondolják, hogy a kicsi már mintegy egy hónapja él a tűkkel a testében.

Forrás: Freepik

Az anya viszont mindent tagad, és elmondta, hogy az apa külföldön dolgozik, más pedig nem is látja a babát. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy bele tudtak e kerülni a tűk a gyerekbe úgy, hogy ahhoz senkinek nem volt köze. Közben azt sem zárják ki, hogy az anya a tettes, vagy valaki mást fedez.

Forrás: Bors