Nem úgy gyógyul Sebestyén Balázs, ahogy várta, erős fájdalmak gyötrik

Kisfiának felszakadt a fejbőre, feleségére a mosógépen fekve talált rá idegbecsípődéssel – az egész családra rájár a rúd.

A korábban tervezetthez képest mégsem tér vissza kedden még a munka világába a rádiós műsorvezető Sebestyén Balázs, akit vakbélgyulladés miatt műtöttek meg szombat este. A vakbélgyulladás életveszélyes is lehet, ám szerencsére az ő esetében a beavatkozást időben végezték el. Sebestyén Balázs így meséli el kálváriáját:

“Péntek este lettem rosszul, nagy fájdalmaim voltak (…). Már a kocsiban utánaolvastam, hogy vakbél vagy vesekő. A feleségem azt mondta, biztos vírus, mossak kezet, nehogy megfertőzzem a gyerekeket. Nem lettem jobban szombaton sem, ezért bementünk a kórházba (…) Egy nagyon helyes doktornő megnyomkodott, és mondta, hogy 5-ből 4 tünet vakbélre utal, aztán a vérkép alapján mondták, hogy ez nem olyan vicces, úgyhogy menjek vissza és vigyek cuccot is, megműtenek.”

Mivel a vakbélműtéttel nem lehet várni, még aznap este megműtötték Balázst.

“Fura nagyon, hogy egyik nap még egészséges vagy, a másik nap pedig egy kórházi ágyon fekszel. Egyórás műtétem volt, szóval nem rázott a röhögés. Az éjszaka pedig elég kellemetlen volt, nem tudsz fordulni, nem tudsz nyelni, eléggé fájt is, és egyedül vagy egy kórházi szobában. Most már csak nagyon fáj, nem tudok rendesen felülni, menni. Reggel nem voltam jól, infúziót akartak bekötni, de azt hála az égnek megúsztam.”

A műsorvezetőt hétfőn kiengedték a kórházból, ám terveivel ellentétben gyötrő fájdalmai miatt kedden még nem tud elkezdeni dolgozni. És ráadásul nem ez az egyetlen egészségügyi gond, amivel az utóbbi időben meg kellett küzdeniük. Balázs kisfia, Benett augusztusban kétszer is fejsérülést szenvedett: először agyrázkódása lett, majd a fejbőre szakadt fel egy véletlen baleset miatt. Balázs feleségének is voltak egészségügyi problémái:

“Vikinek volt egy olyan idegbecsípődése, hogy a mosógépre fekve találtam rá. Nem tudom, mindezzel mit akar üzenni nekünk „az ég”, de most nagyon ránk járt a rúd”.

Forrás: Blikk