Combos béremelés a Lidlnél: 700 ezres bruttó és autó

Az üzletvezetőknek jár ennyi, de a bolti és raktári fizikai munkavállalók is jól járnak: 20%-kal emelik a bérüket.

2018. március 1-től további, átlag 20%-kal emeli bolti és raktári fizikai munkavállalóinak fizetését a Lidl. Ezzel együtt az üzletek dolgozóinak átlagos bruttó havi járandósága eléri majd a 365 ezer forintot.

Ezzel két év alatt, 2016 januárja óta összesen 52%-os béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári fizikai munkavállalók esetében. A március 1-jei emelés közel 4000, az üzletekben és a logisztikai központokban dolgozó, fizikai munkát végző munkavállalót érint.

Magánklinikai környezetben gyógyulhatnak a Lidl dolgozói

A béremelést követően a bolti dolgozók havi 290 ezer és 320 ezer forint közötti bruttó fizetést kaphatnak, 8 óra munkával.

Emellé a Lidl Egészségprogram éves szinten 96 ezer forint értékű komplex egészségügyi szolgáltatását is biztosítja minden munkavállalója számára. Ezzel magánklinikai környezetben kínálnak prevenciós és a gyógyulást elősegítő ingyenes egészségügyi szolgáltatásokat.

A Lidl üzletvezetőinek bére

Az üzletvezetők havi bruttó 658 ezer 720 ezer forint között kereshetnek 8 órás munkaidőben. Ők korlátlan magáncélú használattal, minden költséget 100%-ban átvállalva autót is kapnak.

Forrás: Portfolio