Majdnem halálra forrázta sikoltozó kislányát a kiskunmajsai apa

A 2,5 éves kislányt újra kellett éleszteni.

A 39 éves kiskunmajsai apa szándékosan zúdított forró vizet 2,5 éves kislányára, a gyermek életveszélyes sérüléseket szerzett, és maradandó fogyatékosság is kialakult nála.

Az apa és párja együtt nevelték a lányt és a nő korábbi kapcsolatából született másik 4 gyermeket. A férfi féltékeny lett párjára, és emiatt többször fejbeverte a nőt, a mellkasát és a vállait is ütötte. A nő el tudott menekülni unokatestvéréhez, aki a szomszédban lakik.

Nem sokkal később a 2,5 éves kislány, aki az apával maradt, bekakilt álmában, és erre felébredt. A felbőszült apa megfogta a csöpp gyermeket és a zuhany alá tette, és rázúdította a minimum 50-60 Celsius fokos vizet. A gyermek kiabált, ám a férfi továbbra is a víz alatt tartotta.

A kislány testének mintegy 50 százaléka megégett, másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Az “apa” később kenőccsel bekente a kislányt, és párjának csak később szólt a történtekről. A férfi testvére kihívta a mentőket, akik a kicsit kórházba szállították. Ez mentette meg az életét, a kórházban ugyanis összeomlott a kislány keringése, és újra kellett éleszteni. Ez sikeres volt ugyan, de maradandó fogyatékosság alakult ki nála a bántalmazás miatt.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete ellene a vád. Élettársa nem kérte, hogy azért is büntessék meg, mert őt is bántalmazta.

Forrás: Blikk