Szabó Zsófi hullafáradt, nem alszik egyhuzamban másfél órát, de akkor is boldog

Úgy érzi, babája megszületésével vált teljessé az élete, és mielőbb szeretne visszatérni a kamera elé is.

December elején megszületett Szabó Zsófi kisfia, Mendel. Az anyuka azóta nem aludt egyhuzamban másfél óránál többet, hihetetlenül fáradt, de amikor kisfia rámosolyog, mindig boldogság költözik a szívébe. Így mesél Szabó Zsófi anyai érzelmeiről:

“Nem is sejtettem, hogy lehet ennyire szeretni. Semmihez nem hasonlítható, földöntúli érzés.”

Forrás: RTL Klub, Fókusz

Szabó Zsófi nem titkolja, hogy szeretne mielőbb újra a kamerák elé állni.

“Imádom az anyaság minden pillanatát, de kicsit nehezen viselem a bezártságot. Hat hét után most fordult elő először, hogy miután elintéztem a dolgomat, a férjemmel beülhettünk egy étterembe megebédelni. Tudom, hogy jó kezekben van, de állandóan aggódom, percenként írok az anyukámnak, hogy minden rendben van-e.”

A kis Mendel nem könnyíti meg édesanyja dolgát. Mivel hasfájós baba, nem éppen jó alvó, az anyuka nem tudott másfél óránál többet aludni egyhuzamban a pici születése óta.

Zsófi férje, Kis Zsolt apaként nagyszerű, csak egy dologban nem segít szerelmének:

“Mindenben számíthatok rá, egy dolgot leszámítva. Kijelentette, mindent elintéz, beszerez, megvesz a gyógyszertárban vagy a bababoltban, fürdet, de pelenkázni sosem fog. Persze a szülés előtt is mondta: az apáknak a folyosón a helyük, aztán az élet átírta az elhatározását.”

Forrás: Blikk