Megújította a rendőrség VV Fanni körözését – fotó

Meglepő, hogy frissítették Novozánszki Fanni körözését.

A rendőrség nyilvános körözési listáján most más fotóval szerepel VV Fanni, mint korábban. Valószínűleg tévedés, ha ezt meglátva elsőre megcsillan bennünk a remény, hogy esetleg életben lehet még a fiatal lány. Sajnos valószínűleg nem ez áll a háttérben: arról lehet pusztán szó, hogy a lány eltűnéséhez időben közelebbi képre cserélte ki a rendőrség az előző fotót. A körözésben továbbra is az áll, hogy a rendőrség emberölés gyanújával nyomoz VV Fanni halálának ügyében.

Az egykori valóságshow sztár új körözési lapján ez a fotó szerepel:

Fotó: Police

A rendőrség hosszú ideje hiába keresi Fanni holttestét. Munkájukat megnehezíti, hogy a gyanúsított napokig autózhatott a lány holttestével, így szinte bárhol lehet, illetve az emberöléssel vádolt férfi megtagadta a hazugságvizsgálatot.

VV Fanni édesanyja szerint lányának a pénz miatt kellett meghalnia:

“Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy m­iért. Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj.”

Forrás: Blikk