Közbeszól a magánélet: Hosszú Katinka nem indul az antwerpeni versenyen, amin Cseh László és Jakabos részt vesz

Magánéleti válsága máris kihat Hosszú Katinka karrierjére.

Olimpiai és világbajnok úszólegendánk rendszeres résztvevője az antwerpeni Flanders-kupának. A szervezők most is számítottak rá, ő azonban mégsem indul el a versenyen, amin a tervek szerint a 32 éves Cseh László és a 28 éves Jakabos Zsuzsanna viszont igen.

Hosszú Katinka nem akar kockáztatni

Az Iron Aquatics elismerte, hogy Hosszú Katinka nem indul az antwerpeni versenyen, mert később kezdte el az edzéseket. Emiatt nagy lenne a sérülésveszély a versenyen, és nem akarnak kockáztatni. A korábbi terv az volt, hogy az úszó december 27-től edzésbe áll, ám amiatt, hogy Shane Tusup és Katinka között megromlott a kapcsolat, ő ehelyett elutazott Miamiba feltöltődni egy férfi barátjával.

Katinka luxemburgi versenyén sem biztos az indulás

Jövő héten Luxemburgban lesz egy verseny, amin szintén részt szokott venni Katinka, azt, hogy idén is elindul-e rajta, nem tudjuk. Mindenesetre már keményen edz bajnokunk, ha nem is a férje, Shane, hanem edzőtársa, a 23 éves Dudás Dániel társaságában, egyébként vele volt Miamiban is.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy újra egymásra talál-e Katinka és Shane Tusup. Már a karácsonyt is külön töltötték, december végén pedig elismerték, hogy nehéz időszakon megy keresztül a kapcsolatuk. Ezután egyszer együtt hagyták el az uszodát, a testbeszédszakértő szerint Shane igen, de Katinka most nem közeledne párjához. Hosszú Katinka és Shane külön érkeztek az Év Sportolója Díj átadására, ami Katinka a kapcsolatukról is nyilatkozott. Elmondta, hogy megpróbálnak háttérbe húzódni, ami nagyon nehéz, de időt kell szakítaniuk egymásra is, és külön-külön is. Az egymásra való odafigyelés időszaka is jön, ahogy mondta. Katinka elismerte, hogy ez egy nehéz időszak, vannak ilyenek.

Forrás: Blikk