Hosszú Katinka és Shane Tusup közös közleményt adott ki

Közös projektjeik közül egy újabb ér véget.

Mint ismeretes, Hosszú Katinka és Shane Tusup cége, az Iron Corporation egy kreatív csemegével is örvendeztette a sportpáros és az úszás rajongóit havonta megjelenő képregény formájában.


Sajnos azonban úgy tűnik, ez a vonal is eddig tartott, habár egyelőre még úgy kommunikál a cég, hogy csak ideiglenes szüneteltetésről van szó.
Pénteken az Iron Comics a következő közleményt tette ki Facebookjára:

“Kedves Előfizetők, Olvasók!

Otthon, édes otthon… Az Arcanum 2018 januári számában az Iron Lady szülővárosába látogatott, hogy jobban megismerhesse önmagát és rejtélyes múltját, a záró oldalakon pedig velőt rázó sikolyok nyomába eredt.

Egyelőre sajnos nem derül ki, honnan és miért érkeztek a segélykiáltások, mert a történet legalábbis egy időre és ebben a formában most véget ér, az Iron Lady Arcanum 2018 februári száma már nem jelenik meg.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Arcanum mellett mindig hűséges olvasótábor állt. Köszönjük nektek, hogy az elmúlt másfél évben végigkövettétek az Iron Lady történetét. A fejünkben már összeállt a történet további része, és bízunk benne, hogy a jövőben valamilyen formában ezt elétek tudjuk tárni.
Jelenleg is érvényes előfizetéssel bíró olvasóinkkal nemsokára felvesszük a kapcsolatot.

Üdvözlettel,
Az Iron Lady Arcanum csapata”

Shane Tusup úgy fogalmazott: a megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak. Ezt az is alátámasztja, hogy az Iron Comics Facebook-oldalát 978 ember kedveli, ami nem túl erős szám.

Mindehhez persze még hozzátesz, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup viszonyában elérkezett a hullámvölgy (vagy válság). Katinka és Tusup kapcsolatát mondhatni az egész ország figyelemmel kíséri, és a sportolópáros már nyilatkozott is. Katinka azt mondta: most az egymásra figyelés időszaka következik náluk, és megpróbálják rendbe tenni a házasságukat. Mindezt az Év Sportolója díjátadója után nyilatkozta, ahol Tusup nyilvánosan, magyar nyelven kért elnézést eddigi viselkedéséért.

Péntek reggel az is kiderült: Katinka nem indul az antwerpeni versenyen sem, amin Cseh László és Jakabos Zsuzsa részt vesz.

Forrás és képek: Facebook