“Könyörögtem a feleségemnek” – a rákbeteg Székhelyi József nagy erővel küzd a gyógyulásért

A Jászai-díjas színész emberfeletti erővel küzd a tüdőrák ellen.

Székhelyi József 11 kilót fogyott a betegség miatt, ám ennek ellenére is újra és újra színpadra áll. Székhelyi így nyilatkozott az RTL Klub Fókusz című műsorában betegségéről:

“Káprázatos orvosi környezet vesz körül. Gyöngédségben, figyelmességben, szaktudásban mintha az apukájuk lennék vagy a kisfiuk. A családom meg elképesztő. A gyerekei­m, a munkáim, a baráti környezet és az az őrületes szeretet, ami körülvesz. Ez fantasztikus élmény.”

A színésznek családja és kislánya, Sári (6) adja a legnagyobb erőt a gyógyuláshoz. Ám amikor a kórházban volt, napokig nem látta kislányát, de ezt Székhelyi József akarta így:

“Könyörögtem a feleségemnek, hogy be ne hozza a kórházba. Hogy ne riadjon meg a gyerek. Sári mindent tud a betegségemről, holott egyáltalán nem beszélünk róla. Sára minden nap levelet ír nekem. Ugye, ő még ovis, de azt le tudja írni, hogy apa és Sári, majd mellé rajzol egy varázslatos kis virágot vagy egy nyuszit, mert az erőt adhat apunak. A pici konyhájában – van egy ilyen játékkonyhája – főz nekem olyan ételt, ami egész biztos, hogy meggyógyít.”

Forrás: Blikk