Közeleg a határidő: péntekig pályázhatsz az Erzsébet-program üdülési lehetőségeire!

Nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, fogyatékos gyermeket nevelő családok és nagycsaládok is élhetnek a lehetőséggel.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány ismét pályázatot hirdetett az Erzsébet-program keretében 2018-ban felhasználható üdülésre. A támogatásra nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők és fogyatékos gyermeket nevelő családok egyaránt nyújthatnak be pályázatot. A pályázat beadási határideje nyugdíjasok és fogyatékossággal élők számára január 19, azaz e hét péntek.

A nagycsaládosok március 2-ig jelentkezhetnek.

Ezen az oldalon tudod benyújtani a pályázatodat.

Pályázati hozzájárulás

Az Alapítvány által megítélt üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás megfizetése. A pályázati hozzájárulás mértéke

  • nyugdíjas pályázók számára 5.000.- forint;
  • fogyatékossággal élő pályázók és kísérőjük számára 5.000.- forint/fő;
  • fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok pályázataiban a pályázó és a vele közös háztartásban élő házastársa, vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek(ek) számára 2.500.- forint/fő; a pályázó 3-14 év közötti gyermeke(i) számára 1.000.- forint/fő; a családdal együtt utazó, 3 év alatti gyermek(ek) számára az üdülési támogatás igénybevétele térítésmentes);
  • nagycsaládos pályázatokban a pályázó és a vele közös háztartásban élő házastársa, vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek(ek) számára 5.000.- forint/fő; a pályázó 3-14 év közötti gyermeke(i) számára 2.500.- forint/fő; a családdal együtt utazó, 3 év alatti gyermek(ek) számára az üdülési támogatás igénybevétele térítésmentes.

A pályázati hozzájárulás bankkártyával vagy csekken fizethető meg, kizárólag a megadott határidőn belül, a pályázathoz tartozó teljes hozzájárulás egy összegben.

Szállásfoglalás
Amennyiben a pályázatnyertesek határidőben megfizetik a megfelelő összegű pályázati hozzájárulást, úgy jogosulttá válnak szállást foglalni kizárólag azokon a szálláshelyeken, amelyek a Szálláshelyek menüpontban megtalálhatóak. Szállás arra a szálláshelyre foglalható, ahol az adott pályázat piktogram jele megtalálható.

A nyugdíjasok az alábbi időszakokra foglalhatnak majd szállást:

  • 2018. június 15-ig
  • 2018. szeptember 1. ‒ december 20.

A fogyatékossággal élők és kísérőik, a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok, valamint a nagycsaládosok pedig 2018. december 20-ig foglalhatnak majd szállást.
Ügyfélszolgálat
Az Erzsébet-program az elmúlt években már megszokott ügyfélszolgálatot működtet, ahol telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is segítséget nyújt a pályázók számára a pályázatok benyújtásában.

  • telefon: 06-1/371-3242, munkanapokon 8:00 ‒ 16:00 óra között fogadják a hívásokat;
  • e-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu
  • iroda: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 43.; nyitvatartás: hétfőn, kedden és csütörtökön 8:00-16:00 óráig, szerdán 8:00-18:00 óráig, pénteken 8:00-14:00 óráig.

Kiemelt kép: Thinkstock