“Szeretem őt még most is” – János kitart a csecsemőgyilkossággal vádolt pásztói nő mellett

A férfi nem tartja kizártnak, hogy megbocsát Mónikának.

A pásztói csecsemőgyilkosság az egész országot sokkolta, milyen lehet akkor azoknak az embereknek, akik közvetlenül is érintettek a borzalmas bűncselekményben. János, a babagyilkossággal vádolt nő párja ebben az embertelen helyzetben is kitart párja mellett:

“Nem ilyennek ismertem meg Mónikát, aki a szóbeszéddel ellentétben egy iskolázott nő, és soha nem verte a gyerekeit. Nem védeni akarom, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyenre képes. Kilenc éve vagyunk együtt, szeretem őt még most is. Bár sokkol, amiket mondanak róla, de nem tartom kizártnak, hogy megbocsátok neki. Igaz, hogy voltak vitáink, veszekedtünk, de minden kapcsolat ilyen. Én sosem hagytam el őket, ő pedig a gyerekeim anyja. Nem tudom, volt-e szeretője, nem tudom elhinni, hogy ez igaz. Móni előző kapcsolatából is van egy gyerek, akit együtt nevelünk. Ő kérdezte, hogy mi történt. Azt mondtam neki, hogy az anyukája rosszat csinált és elvitték a rendőrök. Sírt, de sikerült megnyugtatnom.”

A megölt csecsemő testrészeit napok óta keresik. Pásztó lakói szerint találtak újabb testrészeket, ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg.

Ha bebizonyosodik, hogy Mónika bűnös, akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat.

Forrás: Blikk