Sorra tűnnek el a gyerekek Budapesten – ha látod őket, jelezz!

13-17 éves gyerekeknek vész nyoma egymás után.

Korábban írtunk már a 13 éves Kovács Melisszáról és a 16 éves Bacskó Ádámról, akik a XII. kerületi gyermekotthonból tűntek el január 6-án. Közülük Melissza talán előkerült pár napra, mert most azt írja a rendőrség honlapja, hogy január 11-e óta keresik. Mellettük azonban két további tinédzsernek is nyoma veszett – most sorra vesszük őket, nézd meg jól az arcukat, mert lehet, hogy te leszel az, aki segíteni tud!

Kovács Melissza körülbelül 150 centiméter magas, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Szintén a XII. kerületi gyermekotthonból tűnt el a 16 éves Bacskó Ádám, őt január 6-a óta keresik. Mint fentebb írtuk, a kislány is akkor tűnt el először. Bacskó Ádám 180 centiméter magas, barna hajú és barna szemű fiú.

Kardos Cintia Viktória körülbelül 160 centiméter magas, hosszú szőke hajú, kék szemű. Ő is a XII. kerületi gyermekotthonból tűnt el december 28-án.

A rendőrség csütörtök óta szintén eltűntként keresi Nagy Anasztáziát, aki 17 esztendős, és egy VIII. kerületi gyermekotthonból tűnt el. Nagy Anasztázia körülbelül 160 centiméter magas, barna szemű, hosszú, barna hajú lány.

Aki bármelyikükkel kapcsolatban információval tud szolgálni, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: Blikk, police.hu

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!