Hihetetlen: Sebestyén Balázs felesége a gondolataival gyógyult ki súlyos sérüléséből

Szilánkosra tört a térde és az egyik szalagja is elszakadt, de mire hozzákezdtek volna a műtéthez, már nem volt mit műteni.

Azok, akik nem hisznek az emberi elme erejében, nyilván hatalmas kamunak tartják az efféle történeteket (pedig igen sok tanulmány és vizsgálat bizonyította már, hogy a gondolatnak szó szerint teremtő ereje van). Ám azok, akik elmélyítették már magukban a meditáció, a pozitív gondolkodás vagy az agykontroll készségét, újabb megerősítésre lelhetnek Sebestyén Balázs feleségének történetében.

Horváth Viktória egy síbaleset során szilánkosra törte a térdét, és egy szalagja is elszakadt. Ez külföldön volt, ahol három napig kellett várni egy altatóorvos érkezésére, hogy elvégezhessék a műtétet. Ez alatt a három nap alatt Viki éjjel-nappal gyógyította magát alfaállapotban. Mire megérkezett az aneszteziológus, már nem volt mit operálni: a sérülés megszűnt.

A történetet dr. Domján László belgyógyász-reumatológus, a magyarországi agykontroll meghonosítója mesélte el, de maga Viki is megerősítette, hogy igaz.

Forrás: Bors

Kiemelt kép: Youtube