Esküvőjére készült a pásztói nő, aki megölte újszülött csecsemőjét

Egy híd alatt szülte meg kisfiát a nő, aki egészségügyi iskolát végzett, pontos anatómiai ismeretekkel bírt.

Szerdán írtunk a borzalmas pásztói csecsemőgyilkosságról, ami előtt értetlenül áll az egész település. A 34 éves Mónikát úgy ismerték, mint aki a gyermekeiért él. A nő szomszédja, Ferenc elmondta:

“Mindig hozta-vitte őket, játszott velük, úgy tűnt, jó anyja a fiúknak. Még pár nappal a szörnyű eset előtt is találkoztam velük, Mónika együtt nevetgélt a kisfiával. Nem tudtuk, hogy a negyedik babáját várja.”

Pásztón az a hír járja, hogy a nő nem a párjától, Jánostól várta a babát, ezért akarta eltitkolni, hogy várandós. A pásztóiak úgy vélik, hogy Mónika legkisebb gyermekénél is felmerült, hogy más az apa. Ám a pár mégis együtt maradt, és úgy volt, hogy az év végén összeházasodnak, János decemberi születésnapján akarta feleségül venni Mónikát. Még a gyilkosság előtt pár nappal is vidáman tervezgette a nő az esküvőt.

János, Mónika élettársa a Borsnak elmondta:

“Még teljes sokkhatás alatt vagyok, fel sem fogtam, mi történt. A gyerekeket én nevelem fel, Móni előző házasságából származó kisfiát is, hiszen én nevelem születése óta, nekem ők hárman a legfontosabbak. Még nem tudják, mit tett az anyjuk. Márknak ugyan elmagyaráztam, hogy az anyukájuknak a rendőr bácsikkal és nénikkel kellett mennie, de az okát nem mondtam el.”

Forrás: Bors