10 mindennapi trükk, ami eddig sosem jutott eszedbe, pedig szenzációsak

A piskóta tökéletes felvágása, a mosdókagylóba be nem férő vödör megtöltése, az autólámpa tökéletes megtisztítása – csak pár példa.

Odavagyunk az egyszerű, de nagyszerű mindennapi trükkökért, amelyekről tulajdonképpen néha nem is értjük, hogy nem jutott eszünkbe. Nagyon könnyűek, és nagyon megkönnyítik az életet is! Íme néhány ilyen tipp.

Kenj dezodort a talpadra, mielőtt felöltözöl és kimész a hidegbe! Melegebben tartja a lábadat. Túrázás előtt is érdemes, mert a vízhólyagok kialakulását is meggátolja.

Nem fér be a vödör a csap alá? Használj egy lapátot segítségül úgy, ahogy a képen látod!

Próbáld ki, hogy fogkrémmel tisztítod meg az autód lámpáját! Meg fogsz lepődni!

Videón:

Lapogasd ki a lehető legalaposabban a húst, mielőtt beteszed a fagyasztóba. Amikor kiveszed, sokkal hamarabb felolvad majd.

Mindig ügyetlenkedsz a piskóta vagy más puhább ételek elvágásában? Próbáld ki a fogselymet! Tortapiskóta esetében például úgy, ahogy itt látod.

Videón:

Ne tagadd, te is voltál már abban a kínos helyzetben, hogy nem tudtad eldönteni, kellemetlen-e a szájszagod. A módszer: lehelj a csuklódra, várj kb. 15 másodpercet, majd szagold meg a csuklódat.

A bútoraidon lévő karcolások eltüntetéséhez dörzsölj rajtuk dióbelet!

Ha viszkető csípésed van, ne vakard, hanem tartsd rajta nyomva az ujjadat! Ezzel kijjebb szorítod belőle a vért és enyhül a viszketés.

Használj csipeszt a szög megtartására kalapálás közben. Így biztosan elkerülöd a balesetet.

Sátrazáskor vagy áramszünet esetén pedig elsőosztályú megoldás a fény pótlására, ha egy vízzel megtöltött műanyag palackra szorítasz egy fejlámpát.

Forrás: everydaykiss.com