Rájött, hogy csalja a felesége, durva bosszút állt rajta

Ezt a visszavágást valószínűleg sohasem heveri ki a nő.

Alaposan kigondolta bosszúhadjáratát egy férfi, aki a Redditen írta meg történetét az őt 2 év házasság után megcsaló feleségéről. A részletesen leírt sztori szerint már régóta gyanúsak voltak a jelek: a neje vigyorogva, nevetgélve írt üzeneteket a telefonján, majd azt mondta, csak az anyjával beszélt. Késő estig kimaradt, ám amikor férje odatelefonált a munkahelyére, a nő kollégái azt mondták, már órákkal azelőtt elment – aztán amikor ezt a férfi kérdőre vonta, a nő csak nevetve annyit mondott: mindig így ugratják egymást a kollégáival.

De olyan is volt, hogy a nő este fél 12-kor azt mondta: lemegy a boltba tejért, és hajnali 2-ig nem jött haza.

A férfi hónapokig tűrt és csak gyűjtötte magának a bizonyítékokat a megcsalásról.

Ahogy eljött a felesége születésnapja és megkérdezte tőle, mit szeretne csinálni, a nő azt mondta, nem akar semmi különöset, különben is dolgoznia kell, és egyébként is csak a korosodására emlékezteti a szülinapja. Ezután a férj talált egy üveg pezsgőt és két poharat a ruhásszekrénybe rejtve.

Ám még ekkor sem borította a bilit: felöltözött és elindult otthonról, mondván, bemegy a városba találkozni a barátaival. Közben felhívta a nő minden családtagját és több barátját, hogy elmondja nekik: egy szupertitkos szülinapi meglepetésre készül, amihez őket is meghívja, hogy együtt elrejtőzzenek a hálószobában. Tortával, tűzijátékkal és minden egyébbel.

Fotó: Thinkstock

Másnap reggel fél 9-kor az egész csapat – összesen 8 fő, elöl a feleség tortát tartó, vigyorgó édesanyjával – összegyűlt a szülinapos háza előtt, majd a férj vezényletére együtt beosontak a házba. Kinyílt a hálószoba ajtaja, és ott találták az éppen kutyapózban szeretkező ünnepeltet szeretőjével, aki hatalmasra nyílt szemekkel meredt a csapatra. A nő anyja elejtette a tortát, a testvére sikítozott, az apja ordítozott. A férj pedig a többiekhez hasonló döbbenetet tettetett.

“A feleségem, pardon, a volt feleségem zokogva üvöltözi, hogy tehettem ezt, miközben a szeretője kétségbeesetten próbálja magára rángatni a nadrágját és elhúzni a csíkot. Azt hiszem, nem is kell mondanom, ez volt az egyik legjobb szülinapi ajándék, amit valaha adtam.” – fogalmaz a megcsalt férj, pardon, exférj.

A lebukott nő ezután magából kikelve ordibált és nevezte őt mindenfélének, de a szüleit, a testvérét és a barátait is lehordta, amiért “nem szóltak neki, hogy jönnek”. Saját magát eszébe sem jutott exkuzálni.

Amióta mindez lezajlott, a történet elmondója úgy tudja, a nő együtt él valakivel – nem tudni, hogy a szeretője-e az, vagy valaki más -, és terhes, sőt nagy valószínűséggel már meg is született a gyermek. Az exférj azzal zárja sorait: “Most már csak azt remélem, megtalálta a boldogságát, még akkor is, ha nem én lettem az, aki megadja azt neki.”

A történetre természetesen rengeteg hozzászólás érkezett, a legtöbben éljenzik a jól kitervelt bosszúhadjáratot.

Forrás: Bored Panda