Meglátogatta a csodásan gyógyuló Burkus Vanessza a körhintából kizuhant Krisztofert

Mindketten traumatikus baleseten estek át, ez kovácsolta össze őket.

Burkus Vanessza, a fiatal lány, aki Bulgáriában szenvedett nagyon súlyos autóbalesetet, példaértékű kitartással gyógyul, pedig amellett, hogy járni is újra meg kellett tanulnia, fél év kitörlődött az emlékeiből is. Az önhibáján kívül történt balesetben kétoldali agyi ödéma alakult ki nála és 2 nyaki csigolyája is eltört, sokáig tartották mesterséges kómában.

Fotó: rtl.hu

Hozzá hasonlóan a múlt év szeptemberében egy várpalotai kalapácshintából kizuhant 18 éves fiú, Krisztofer is sokáig feküdt öntudatlanul a kórházban. Nagyon rossz életkilátásokat jósolnak neki az orvosok, jelenleg is beszéd-és mozgásképtelen, csak bólogatással tud kommunikálni. Benne is hatalmas azonban a kitartás, az is nagy dolog már, hogy a gyógytornászok segítségével képes valamennyire mozogni.

A meghibásodott körhinta. Fotó: Facebook

Krisztofer és édesanyja. Kép: rtl.hu

Vanessza Budakeszin ismerkedett meg vele, ugyanis mindkettőjüket az ottani Rehabilitációs Intézetben kezelték. A lány többször is meglátogatta betegágyánál Krisztofert, és amióta elhagyta az intézményt, azóta is rendszeresen beszél telefonon a fiú édesanyjával.

A lány szilveszterkor már együtt bulizott barátaival, akik a baleset óta sem hagyták magára. Krisztofernél karácsonykor és szilveszterkor is benn volt az egész családja.