15 nem mindennapi kutya, aki emberek és állatok életét mentette meg

Van köztük egy vak eb is, aki 7 embert, 4 macskát és 2 kutyatársát mentette ki a tűzből.

A kutyák szeretetét, hűségét és odaadását egyszerűen nem érdemeljük meg. Íme 15 négylábú, aki földöntúli hőstettet hajtott végre: megmentették emberek és állatok életét.

1.

Molly 2016 novemberében 7 embert, 4 macskát és 2 kutyatársát mentette ki a tűzből, miután a családi ház, ahol élt, kigyulladt.

2.

A 8 hónapos Geo ellökte egy teherautó útjából ezt a kisfiút, így őt ütötte el a járgány.

3.

Abbie arra lett figyelmes, hogy a Benjamin nevű kisbaba fuldokolni kezdett. Riasztotta a kicsi édesanyját, így kerülték el a tragédiát.

4.

Layka, a harcikutya 4 lövést kapott, ám ez sem állította meg abban, hogy leterítse gazdája támadóját. Túlélte ezt, és még egy 7 órás műtétet is. Kitüntetést kapott.

5.

Figo, a vakvezető kutya a gazdája felé tartó busz elé ugrott, így tompította a becsapódást.

6.

Frida 52 embert mentett ki a mexikói földrengés romjai alól.

7.

TatorTotot épp elaltatni készültek, amikor egy nő közbelépett és hazavitte magához. Kevesebb mint egy héttel később egy éjjelen a nő arra lett figyelmes, hogy az ugató pitbull őrült tempóban rohangál közte és a képen látható kisfia között. Nagy sokára végre sikerült odacsalogatnia az anyát az ágyon fekvő fiúhoz, aki alig lélegzett. TatorTot a mancsát nyújtogatta a gyerek felé és nyalogatta az arcát. Neki köszönhető, hogy a fiú még él.

8.

Storm egy fuldokló őzgidát mentett ki a vízből.

Videó:

A sérült őzike sajnos ezután még egyszer visszaszaladt a vízbe – ekkor már egy önkéntes mentette ki, és végre biztonságba helyezték.

9.

Rex, a vadászkutya egy haldokló kolibrire akadt egyik sétája alkalmával. Nem volt hajlandó ott hagyni őt, ezért a gazdi hazavitte és együtt meggyógyították a madarat.

10.

Kabang két gyereket lökött el egy motorbicikli útjából. Elvesztette az orrát.

11.

Kelsey gazdája a farkasordító hidegben megcsúszott, elesett és eltörte a nyakát. 24 órán át mozdulatlanul várta, hogy rátaláljanak. Ha kutyusa nincs mellette egész idő alatt, hogy melegen tartsa, akkor ma nem élne.

12.

Ezt az idős urat megtámadta két pitbull. Katy Mae, a kutyája azonnal rávetette magát és a testével védte a férfi nyakát. Az orvos megállapította a harapásnyomokból, hogy enélkül a férfi meghalhatott volna.

13.

Casper, a járőrkutya egy rablás közbelépésekor mentette meg gazdáját egy halálos golyó elől, így ő kapta a lövést. Szerencsére meg tudták menteni.

14.

Egy China nevű kutya Buenos Aires utcáin egy lány csecsemőre bukkant a fagyos hidegben. Elvonszolta oda, ahol a saját kölykei is voltak, és velük együtt melengette egy éjszakán át, amíg rájuk nem találtak. China kitüntetést kapott.

15.

Ez a kutyus pedig egy kislányt és a nagymamáját mentette meg egy csörgőkígyó mérgétől.

Forrás: Bored Panda