Visszakérte a karácsonyfája árát, “mert a fa nem él” – és visszakapta

Egy amerikai üzletlánc mindenért garantálja az árvisszatérítést, ezért egy nő a karácsonyfája árát kérte vissza januárban.

A Costco Wholesale Corporation nevű amerikai céghez bármilyen ott vásárolt terméket vissza lehet vinni az ár megtérítésének igényével, ám azon még az ottani alkalmazottak álla is leesett, hogy egy nő képes volt január 4-én a karácsonyfáját visszavinni hozzájuk azzal az indokkal, hogy “a fa nem él”.

Mivel a vásárló lényegében szabályosan járt el, visszaadták neki a fenyőfa árát, de a Costco eladója döbbenettel teli posztot tett ki ezután közösségi oldalán.

“Ha nem láttam volna, nem hinném el, hogy létezik ember, akinek ennyire alacsony az erkölcsi értékrendje és kevés a lelkiismerete. Elszomorító abba belegondolni, hogy talán annyira szüksége volt erre a pénzre, hogy minden méltóságát elvesztette emiatt.”

– írja a poszt egy ízben.

A kommentek jó része ugyanilyen meghökkenésről ad számot. Van, aki azt írja: ennyi erővel egy telepiszkított pelenkát is vissza lehetne vinni, és ez a nő biztosan meg is teszi.

Sőt, az egyik kommentelő rokona ugyanebben az üzletben dolgozik, és a nem mindennapi eset megerősítése mellett arról számolt be: vannak, akik még úgy is visszakérik az árat, hogy a fát nem is viszik be.

Más arról számol be, hogy egy hasonlóképpen működő üzletlánchoz rendszeresen visznek vissza medencéket a nyár végén pénzvisszafizetési igénnyel.

Forrás: Bored Panda