A kislány tartotta épp megszülető kistesója fejét, majd boldogan magához ölelte a babát – fotó

Sokan gondolják úgy, hogy egy szülés látványa nem való gyerekeknek, ám ez a történet rácáfol erre.

Egy New York-i fotós újszülöttek fotózására szakosodott. Egy új élet megszületése mindig felemelő pillanat, ám van, ami ezen is túltesz. A közelmúltban egy olyan szülésnél volt jelen a fotós, ahol a kisbaba három-négy év körüli kistestvére is ott volt. Nem csak jelen volt, hanem segített is anyukájának, és a folyamat minden pillanatát élvezte.

A kis Huntert alaposan felkészítették szülei, még a méhlepény fogalmával is tisztában volt. Nem félt a vértől, és akkor sem aggódott, mikor anyukája kiabált a fájdalomtól. Ehelyett kérdezgette a felnőtteket, játszott a babáival és eszegetett. Sőt, még segített is. Gyengéden simogatta anyukáját, és tartotta a kistestvére fejét, mikor kibújt édesanyja hasából.

A fotós a baba megszületése után megkérdezte a kislányt, hogy szeretné-e levenni a pólóját és úgy megölelni kistestvérét. A kislány elkezdte levenni felsőjét, de közben megkérdezte a fotóst, hogy miért vegye le. A fotós ezt felelte neki:

“Az épp világra jött csecsemők szeretik érezni a bőr melegét és puhaságát, és te is szeretni fogod az övét.”

Ahogy az a fotón is látszik, Hunter a mennyországban érezte magát, és nem akarta kistesóját odaadni édesanyjának. A születés az élet természetes része, és a fotós úgy véli, jó, ha ezt gyermekeinknek is mihamarabb megtanítjuk.

Fotó: Ready Set Chaos Birth Services