Kislánya előtt lőtte fejbe volt párja Vivient Rákoskeresztúron

A fiatal édesanya az életé­ért könyörgött, mielőtt fejbe lőtték, az egészet végignézte 2 és fél éves kislánya.

Féltékenységi dráma zajlott Rákoskeresztúron vasárnap hajnalban. Kétségbeesett kiáltozásra ébredtek fel a 17. kerületi Újlak utca lakói, majd lövéseket dördültek el. A fiatal édesanyát egy ideje már zaklatta volt szerelme, és ő hiába magyarázta el, hogy új párja van már, és tőle már nem akar semmit. Norbert az éjszaka közepén rárontott a párra, majd azonnal lőtt is.

A 21 éves Vivien egyik szomszédja így mesélte el a szörnyű éjszakát:

“Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött se­gítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána”

Norbert először a lány új barátjára lőtt rá és végzett vele. Vivien fogta a kislányát és menekülni kezdett. Három házzal ar­rébb Norbert utolérte, vitatkoztak, végül a nőt is fejen lőtte. Ezután maga ellen fordította a fegyverét. Nem halt meg rögtön, a mentőben vesztette el életét.

Vivien édesanyja is nyilatkozott a szörnyűságekről:

“A rendőrök ébresztettek az­zal, hogy mi történt a lányunkkal! Évek óta ismerték egymást ezzel az emberrel, de Vivi hiába mondta neki, hogy már nem akar tőle semmit, nem értette meg, az utóbbi időben állandóan zaklatta szegényt”.

A szülők sírva mesélték, hogy a kislány édesapja Németországban dolgozik. Új párjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg Vivien, ám annyira friss volt még a kapcsolatuk, hogy a lány szülei sem ismerték a fiatalembert. A ve­zetéknevét sem tudják.

“Azt mondták az orvosok, hogy a lányunkat súlyos fejlövés érte, élet-halál között lebeg, kómában van. Nem tudjuk, hogy valaha felépülhet-e. Laura egyelőre a Heim Pál Gyerekkórházban van, megfigyelésre tartják bent.”

Laura, a kislány egyelőre nevelőszülőkhöz kerül, de a nagyszülei harcolni fognak azért, hogy náluk nevelkedhessen.

Forrás: Bors