Schobert Norbi tulipáncsokrot kapott feleségétől, a kommentelők szanaszét szedték – Rubint Réka reagált

Nyomdafestéket nem tűrő véleményeket írtak a virágot kapó férj fotója alá, amit neje nem hagyott szó nélkül.

Schobert Norbi csütörtökön büszkén tette ki az Update Facebookjára a képet, amin egy a feleségétől, Rubint Rékától kapott tulipáncsokor látható.

“Ritkán kapok Nőtől virágot. Ezt Rékától kaptam. Ma Apukájának segítettem valamiben és Larának is. A kis Feleségem így fejezte ki. Szeretem…” – írta a képhez.

Sok kommentelő – Réka elmondása szerint – vállalhatatlanul sértő véleményekkel illették mindezt. Hozzászólásaikat valószínűleg törölte Norbi, mert cikkünk készültekor csak a pozitív, támogató írásokat látni a kép alatt.

Rubint Réka pénteken egy külön posztban – amin már Norbival együtt láthatóak a virágok – reagált a rosszindulatú véleményekre. Ezt írta:

“Tegnap este a kedvenc virágaival, egy szép tulipàncsokorral leptem meg a Szerelmemet!
Norbi boldogan megosztotta az oldalán, melyet egyesek nyomdafestéket nem tűrő stílusban kommentáltak.
Nos! Miért ne kaphatna egy Férfi Nőtől, a Szerelmétől virágot?!
Larával vàsároltam az Andrássy úton tegnap este, amikor a viràgàrusnál meglàttam a tulipánt. Egyből Norbi jutott az eszembe… és megdobbant a szívem. Láttam magam előtt az arcát, hogy mennyire fog örülni… annak, hogy gondoltam Rá!
Aprò figyelmesség a hètköznapokban… ismerni és tudni a màsik rezdüléseit… tisztelni, szeretni, vele és érte èlni… EZ! a mi 16 évünk ‘titka’! Soha ne szégyelljék kimutatni az érzéseiteket!!! Soha! Mert az érzéseink megélésétől tud ebben az “őrült” világban az igaz szerelem és szeretet megmaradni!”

Nem tudni, hogy Réka posztja alá is érkezett-e még ekézés, mert itt is csak a pozitív hozzászólások láthatóak.

Neked mi a véleményed: fura, ha egy férfi kap virágot a nőtől?