Diana hercegnő és George Michael között jóval több volt barátságnál

Az énekes életrajzát bemutató könyv fedi fel az igazságot.

Ez idáig úgy tudta a nagyközönség, hogy Diana hercegnő és George Michael szoros, bizalmas viszonyban álltak egymással, romantikus érdeklődést azonban nem valószínűsítettek kettejük között. Ám a nemrég megjelent, George Michael életét bemutató könyvből kiderül, hogy bizony, nagyon is volt ilyen, méghozzá a hercegnő részéről, aki valójában teljesen odavolt a zenészért. Ő azonban észben tartotta a határokat.

“Megszoktam, hogy gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők vonzódnak hozzám és ő egy volt közülük. Nem kérdés, hogy többet akart tőlem – jó néhány dolog történt kettőnk között, ami erre enged következtetni. Mielőtt felmerülne a kérdés: nem, nem feküdtem le vele. Az maga lett volna a katasztrófa. Sokszor még felhívni sem mertem, mert nem akartam túl tolakodónak tűnni, inkább megvártam, hogy ő telefonáljon” – nyilatkozta. De azt is elárulta: a hercegnő még a családi gondjait is vele osztotta meg. Többször mondta neki, hogy el akar válni Károly hercegtől, és hogy a családi összetartásból, ami a médiában annyira erősnek látszik, semmi sem igaz. Amikor aztán tényleg megtörtént a válás, őszintén kibukott belőle: cseppet sem bánja, hogy kiválik ebből a családból.

Diana hercegnőt ugyanabban az évben érte a tragikus hirtelenségű halál, amelyikben George édesanyja is elhunyt. A zenész nagyon összeroppant az újabb halálhírtől. You Have Been Loved (Szeretve voltál) című dala egy az ő emlékére írt szerzemény.

Forrás: femina.hu

Képek: YouTube