Jó hír: felépülhet a rákbeteg Terry Black

Legutóbb a tüdejében találtak daganatot, ami a csontvelőben képzett áttétett, most mégis jó hír érkezett.

Terry Black, azaz Rácz Károly már négy alkalommal legyőzte a rákot, ám a betegség sajnos visszatért. Tavaly ősszel Károlyt nagyon megviselték a kezelések, már az üzenetekre is ritkán válaszolt. Legutóbb a tüdejében fedeztek fel daganatot az orvosok, ami a csontvelőben áttétett képzett. Augusztusban arról írt, hogy már nem hagyja megműttetni magát, de most jó híreket mondott neki orvosa, ami miatt úgy tűnik, mégis vállalja az operációt.

„Úgy néz ki, még életben maradok. Sikeres volt a kemoterápia, így februárban végre megoperálhatnak. Sőt, igazából nem is ez a legjobb szó rá, mert nem is műtéti beavatkozás lesz, hanem egy új technológiával kezelnek majd. Az új technológiával egyszerűen kiégetik a tüdőmből a rákot. Először tátott szájjal hallgattam a dokit, mert ilyenről még életemben nem hallottam, de bízom benne, csak nem tesz el láb alól!”

A 70 éves Terry Black azt tervezi, hogy a műtét eredményétől függetlenül, véget vet előadói karrierjének:

„Állítólag ez olyan eljárás, amely után két-három nappal akár szaladhatok is. Ami nem lenne baj, ugyanis turnézni indulok Németországban, Svájcban és Ausztriában. Búcsúkoncertek lesznek ezek, mert úgy érzem, eleget álltam már színpadon. Nem kell megvárni, míg az ember leszédül a pódiumról.”

Forrás: Bors