Szenteste vitte el a magyar nő új családjához az 5 napos csecsemőt, aki nem kellett szüleinek

A Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat egyik munkatársa szenteste is dolgozott, de ezt egy cseppet sem bánta.

Belegondolni is szörnyű, hogy milyen érzés lehet, ha valakit eltaszítanak a szülei. Így történt ez azzal a néhány napja megszületett babával is, akiről lemondott a szülőanyja. A Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat azért jött létre, hogy pont az ilyen, szomorú sorsú csöppségeknek segítsenek. Az egyik, akkor 5 napos babának pont karácsonykor sikerült új családot találni.

A gyermekvédelmi szolgálat egyik munkatársa a saját szentestéjét áldozta be azzal, hogy ekkor vitte el a pici babát az új családjához. És egy cseppet sem bánta, saját kisfia pedig szívmelengető módon reagálta le, hogy anyukája nem volt otthon:

Megígértem a kisfiamnak hogy díszítünk együtt fát. De aztán kiderült hogy ennek a kis Csingilingnek szüksége lenne egy családra mert anya otthagyta a kórházban. Úgyhogy egy elég kalandos nap végén elindultunk az új családjához. Itt éppen piknikezünk. Kocsiban evés jaró motorral. Csak 5 napos, úgy kezdte az életet hogy nem kellett senkinek. Mégis olyan békés és aranyos. A család ahová került úgy fogadta mint egy ajándékot. A kisfiam a legmegértőbb 8 éves mert 23.40 kor amikor felhívott hazafelé csak annyit mondott, “nem baj ha nincs ma karácsonyfa de azért megvárlak az elalvással anya.” Azt hiszem ez a nap az én karácsonyi csodám. Legyen a tiétek is ilyen mesés.

Megígértem a kisfiamnak hogy díszítünk együtt fát. De aztán kiderült hogy ennek a kis Csingilingnek szüksége lenne egy…

Közzétette: Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat – 2017. december 23.

Forrás: Szeretlek Magyarország