Tévedésből szállt fel a gépre az egyik utas, 4 óra után visszafordultak miatta

Az összes többi utas értetlenül viselte, egy híres modell is köztük ült és részletről részletre beszámolt a történtekről.

Chrissy Teigen is azon utasok között volt, akik az All Nippon Airways szerdai, Los Angelesből Tokióba tartó járatán indultak neki egy 11 órás repülőútnak. Egészen elképesztő módon azonban 4 óra repülés után egyszerűen visszafordultak, mégpedig azért, mert az egyik utas a rossz gépre ült fel. Valahogyan mind a beléptetőkapunál állók, mind a kapitány és a légiutas-kísérők figyelmét elkerülte, hogy az utas egy United Airlines jeggyel szállt fel. Róla egyelőre nem lehet többet tudni, csak azt, hogy őmiatta mindenkinek volt egy felesleges, 8 órás útja, és egy egynapos késése. A gép ugyanis a tervek szerint csütörtökön száll fel újra.

Itt látható a repülő útvonala a visszafordulás után:

Chrissy Teigen részletről részletre számolt be Twitterén arról, mi történik:

“Ilyet sem éltem még meg: egy 11 órás repülőút 4. órájában visszafordulunk, mert van egy utasunk, akinek nem kéne itt lennie. Miért… miért kell emiatt mindnyájunknak visszafordulnunk, nem értem”

“Annyi a kérdés, és semmire nem kapok választ. Mások sem. De ezt az utast nagyon le kéne hordani…”

“Azt hajtogatják, hogy az illetőnek egy United jegye van. Mi meg egy ANA-n vagyunk. Tehát a beléptetőkapu szkennere lényegében csak egy pittyegő masina, ami mindenre pittyeg, amit odatartunk és semmit nem vizsgál meg igazából.”

Forrás: Metro