Leköpte és megütötte a sarkadi gyógyszerészt, mert nem cserélte ki a kamillateát

Meglepődsz, ha megtudod, mire képes egy lázas ember, ha nem adják oda neki az ömlesztett kamillateát.

A Békés megyei főügyész, Veress Gabriella mosolygós szmájlikkal mellékelve osztotta meg a sarkadi gyógyszertárban megtörtént esetet, ami örkényi világot idéz.

A lázas férfi nevelt lányát küldte kamillateáért a gyógyszertárba, a gyógyszerész megkérdezte, hogy milyet adhat, és mivel a lány a filtereset választotta, ezért olyat adott át neki. A beteg férfi rögtön visszaküldte a lányt, mert ő ömlesztett teára gondolt, de a patikus nem cserélte ki a terméket, mivel a gyógykészítmény visszaváltására nem volt lehetőség.

A felbőszült beteg erre személyesen elment a patikába, és mikor neki sem cserélte ki a gyógyszerész a kamillateát, teljesen felbőszült. Kiabálni kezdett, benyúlt a kiadó ablakon keresztül és arcon vágta a patikust, majd leköpte, és bedobta az ablakon a visszaváltani kívánt teát.

A gyógyszerész 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A köpködő férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolják. A járási ügyészség a vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Forrás: Index