A budapesti taxis meglopta 19 éves utasát?

A fiú azt állítja, mire kijött a boltból, a taxis eltűnt az iphone7-el.

Márta megdöbbentő esetet tett közzé a Pesten Hallottam Facebook-csoportban a minap. Azt állítja, hogy 19 éves fiát kirabolta a taxis. Viszont nem tudják, hogy melyik taxicégről is van szó, így kérdés, hogy valóban taxist intett-e le a fia. Márta így számolt be az eseményről:

Keresem azt a kedves TAXIST, aki ma hajnalban vitte a fiamat (egy Arany János utcai olasz étteremben dolgozik), aki munka után, karácsony előtti utolsó munka nap lévén, még egy kis munkahelyi afterpartin vett részt. Mint ilyenkor szokás iszogattak is, hazaindult, taxit fogott az utcán (sajnos nem emlékszik melyik taxicég volt). A 13. kerületben lakunk, hazafelé kérte a taxist, hogy álljon meg egy a Lehel piacnál lévő dohányboltnál, kérte, várja meg míg bemegy cigit venni. Mire kijött, a taxis elhúzott a táskájával, ami a kocsiban volt, benne a munkaruhája, parfümje, személyi igazolványa, és a iphone7-es telefonja, amit ugyanúgy másfél évig még fizetnie kell, ha nincs is meg.

Szeretném, ha segítenének milyen úton-módon lehetne ezt a korrekt taxist megtalálni, egyáltalán hogy alkalmazhatnak ilyen embereket, hisz egy taxis az utasért van, hisz belőle él, de ne úgy hogy meglop egy 19 éves gyereket.

Forrás: Pesten Hallottam