“Én vagyok a büdös, túlsztárolt srác” Majka így pattintotta le Dopemant

Dopeman egy jótékonysági zeneszám megalkotására kérte fel Majkát, aki egy szabadszájú posztban mondott nemet.

Dopeman Ganxstsa Zolival, Emilióval és Majkával gondolt közösen megalkotni egy jótékonysági zeneszámot. Ezt egyfajta karácsonyi békülésnek szánhatta, mivel Majkával nem túl rózsás a viszonya.

Karácsonyi üzenet Ganxsta Zozinak, Majkának és Emilionak…👋 http://www.gondozotthon.hu/

Közzétette: DopeMan – 2017. december 26.

A terve nem vált be, Majka egy frappáns Facebook-posztban utasította el a zenészt:

Hello Laci!
Köszönöm a megkeresèst. Talán a legjobb módját választottad annak ,hogy bármiféle választ is kapj te gyere ki belőle a legjobban.😁😁
Annyi mindent tudnèk írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék,hogy köszönöm nem!!
Èn vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen , büdös, túlsztàrolt,stb stb es az isten tudja általad mèg hànyfèle jelzővel ellátott srác ,aki most nem akar a te művészetedbe belerondìtani a jelenlètèvel. Tudnék egy hosszú listát írni arról,hogy kiket és hogyan tàmogatok rendszeresen , de èn ezt soha nem teszem meg,hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól…Most is csak azért említem,hogy az internet büszke népe,ne tudjon belèmrúgni, megdobálni, ès ítélkezni amiért a válaszom nemleges. Bár ha jobban belegondolok ez nem hiszem ,hogy akadàly lenne.
Kívánom ,hogy ez a nemes cél nélkülem is sikeres legyen, és segíteni tudj mindenkinek az alapítványon keresztül. Apukádnak mihamarabb gyógyulást , a családnak pedig boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánok.

Forrás: Facebook