Az egy éve elhunyt George Michael szomszédai eltakarítanák a virágtengert

Nemcsak halálának évfordulóján, hanem az egész elmúlt évben hozták folyamatosan a rajongók George Michael otthona elé a virágokat, zászlókat, lufikat, koszorúkat, képeket és üzeneteket. Ennek eredményeképp az észak-londoni Highgate-ben lévő ház valósággal úszik mindebben, ami azonban a körülötte lakók számára nem túl vidám látvány. A virágok ugyanis elszáradt, elhalt állapotukban is ott maradnak, és az énekes imádóinak emléktárgyai már egymás hegyén-hátán fekszenek. Azon a területen, ahol a sztár minden évben egy gyönyörű karácsonyfát állított fel.

Jamie (@jamielawrence1980) által megosztott bejegyzés,

Jamie (@jamielawrence1980) által megosztott bejegyzés,

Jamie (@jamielawrence1980) által megosztott bejegyzés,

Susan Rose, a Highgate Védemi Terület tanácsadója szerint időszerű volna a sok rajongói holmi helyett egy emlékművet, például egy szobrot állítani George Michael emlékére.

A tavaly december 25-én elhunyt zenész partneréről, Fadi Fawazról úgy tudni, még mindig a szóban forgó házban él. Nemrég közzé is tett egy videót Facebookján, amelyen a szélvédőjéről havat lesöprő ablaktörlők mögött a highgate-i ház látható. A 44 éves fodrász még mindig gyászol, rengeteg emlékező posztot készít néhai szerelméről, a kommentelők pedig minden alkalommal együttérzésükről számolnak be neki.

Forrás: The Sun