Reménytelenül rondának érezte magát a szerelemhez, aztán férjhez ment

Nagyon nehéz gyerekkora volt, sokan ítélkeztek felette, és még többen bántották, holott nem is ismerték.

A kaliforniai Cynthia Murphy ritka születési rendelleneséggel született, ami az arckoponyáját érintette. 16 műtéte volt, és egész felnőtt koráig csúfolták külseje miatt. 19 évesen azonban megismerkedett egy emberrel, aki szerint, ő a világon a legszebb. A férfi feleségül is vette.

Fotók forrása: Bors

A lány sokáig reménytelennek érezte a helyzetét, és máig nem tudja, hogy volt képes végigcsinálni azt a 16 műtétet, aminek hála már nem ír le róla messziről: Treacher Collins szindrómás.

Férje azt állította, sosem látta felesége fogyatékosságát, mindig a személyiségére figyelt. “Nem is tudtam semmit a Treacher Collins szindrómáról, amíg nem ismerkedtünk meg. Csak a világ legszebb nőjét látom benne” – hangsúlyozta a férfi.

A pár amellett, hog boldogan él, ma tanácsokat ad azoknak, akik a saját testük elfogadásával küzdenek. “ Reméljük, hogy meg tudjuk változtatni az emberek életét. Ez a célunk. Olyan csodálatos, ha sikerül”

A nő mielőtt megismerkedett volna a férjével, azt gondolta, annyira rút, hogy biztos, sosem lesz szerelme, mert ilyen kinézettel meg sem érdemli.

Forrás: Bors