Halálos fenyegetést kapott Baukó Éva

A lány már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól tart, hogy megtámadják.

Rettegéssé vált Baukó Éva élete, mióta zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Többen is életveszélyesen megfenyegették.

“Kicsit kezdek ideges lenni, hogy engem zaklattak, és mégis én vagyok megfenyegetve. Milyen országban élünk? – teszi fel a kérdést Éva. Többen is kilátásba helyezték, hogy ha úgy adódik, eltüntetik őt a föld színéről. Huszon­éves fiútól és ötvenes családanyától egyaránt érkezett gyűlölködő írás.

Forrás: Bors

“Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mö­gé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni. Már régóta nem volt pánikrohamom, de kedd éjszaka ismét előjött. Hajnali egykor körülbelül 150 volt a pulzusom és 50 percen keresztül mozdulni sem tudtam a pániktól. Tudom már, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy eny­hüljenek a tüneteim, de na­gyon rossz volt újra átélnem. Sze­retném, ha már az egész ügy­nek vége legyen” – mondta Éva, aki, amennyiben Havas Henrik beperelné őt állításaiért, akár a bíróságon, akár egy hazugságvizsgáló előtt is vállalná azokat.

Forrás: Bors