Csodás gyógyulás: az élőhalottnak tűnő lány még leülni sem mert

Sokáig küzdött az életéért.

A 22 éves Emelle Lewis megtapasztalta az anorexia legmélyebb poklát, ahonnan nem tér vissza mindenki. A huddersfieldi lánynál 15 évesen kezdődtek a problémák. Minden barátnőjének volt pasija, csak neki nem, emiatt egyre kövérebbnek és rusnyábbnak érezte magát. Hiába volt gyönyörű, a tükörben rondának látta magát. Emiatt elkezdett edzőterembe járni, később vegán és „tiszta” ételekre állt át. Ám ezt annyira túlzásba vitte, hogy a drasztikus fogyás miatt 7 alkalommal kórházban feküdt, és volt, hogy csak 32 kg-t nyomott.

Fotók forrása: Northfoto

Élőhalottnak nézett ki, és annyira rettegett a hízástól, hogy le sem mert ülni, hogy minél több kalóriát égessen.

A lány sokáig nem akarta elfogadni a segítséget, úgy érezte, a körülötte lévő emberek csak tönkre akarják tenni az életét.

Végül az hatott rá, mikor sok volt anorexiás gyógyulását látta Instagramon. Ezek a lányok igazi inspirációt jelentettek számára, megértette, hogy neki is lehet teljesen más az élete. Egyre több lett az életkedve, és szép lassan kigyógyult betegségéből.

Ma már napi 6 alkalommal eszik, összesen mintegy 2800 kalóriát vesz magához. Mindemellett sokat sportol, és pszichológusnak tanul, hogy majd ő is segíthessen másokon.

Forrás: Blikk