3,5 milliót ajánlottak Köllő Babettnek szexért

A 38 éves luxusfeleség nem is ismeri a felajánlót.

Valaki egészen odáig merészkedett, hogy egy kisebb vagyont felajánlva próbálja megszerezni magának Babettet.Vasvári Vivien, egy másik luxusfeleség árulta ezt el.Márpedig valóban ez történt, árulta el a szegedma.hu portálnak a műsor másik főszereplője, egyben Babett jóbarátja, Vasvári Vivien (27):

“A műsor óta folyamatosan érkeznek az ajánlatok, van, aki csak üzenetet ír a közösségi oldalakon, van, aki próbál megkeresni minket. Persze, leginkább csak randizni szeretnének, de hát az ilyesmit nem veszi komolyan az ember. Mindenesetre nem hittük volna, hogy ilyen sokan próbálkoznak majd, és elképesztő, hogy mennyi nő ad szexuális ajánlatot”

“Az ártatlan randira hívások mellett nálam és Babettnél volt már számos pénzes ajánlat. Tényleg zavarba ejtő összegekről volt szó több alkalommal is, de messze Babett vezeti a listát a maga 3,5 millió forintos ajánlatával” – mesélte Vivi, majd hozzátette, hogy Babett kinevette a “nagylelkű” ajánlatot.

“Természetesen egy ilyen ajánlattevőt sem vettünk komolyan. Babett még csak el sem utasította, annyira nem érdekelte, hogy nem foglalkozott vele, és nem is válaszolt a megkeresésre”.

Köllő Babett valóban hű a luxusfeleség-státuszhoz. 40. születésnapjára például egy 25 millió forintos sportautót szeretne férjétől, és ha­ partit rendez, a legdrágább ínyencségekkel kényezteti vendégeit. Ám nem tudja például azt, hogy mennyibe is kerül egy kiló kenyér.

Forrás: Blikk