Drasztikusan átalakult a 47 éves Csisztu Zsuzsa teste

Zsuzsa most nagyjából olyan vékony, mint gyermekei születése előtt volt – hogy mi a titka?

A 47 éves Csisztu Zsuzsa dús idomaiért férfiak ezrei őrültek és őrülnek meg mind a mai napig, pedig férjnél van, és két gyermek édesanyja: Krisztián már tízéves, Adrián pedig négy és fél. Zsuzsa legújabb fotóin eszméletlen szép, karcsú alakja van. Hogy mi a titka? Erről így mesél:

“Örülök neki, hogy ez feltűnt. Igen, tudatosan szerettem volna pár kilótól még megszabadulni, és más, az élet természetes folyásából adódó változások is történtek a testemmel. Adrián már elmúlt négy, jó ideje nem szoptatom. Minden nő, aki szült már és szoptatott gyereket, pontosan tudja, milyen változásokon megy keresztül a női test. Sosem titkoltam, hogy én a két fiam születése utáni időt ebből a szempontból maximálisan kihasználtam. Szerettem volna, ha minél tovább anyatejen vannak. Ugyanígy nem akartam sürgetni azt sem, hogy visszanyerjem a régi alakomat, eddig nem volt itt az ideje.

Fotó: Bors

“Lehet egy tíznapos diétával talán bikinialakot elérni, ez tény, de az sosem lesz tartós, és mindig megvan az ára. Mi inkább az életmódváltásban hiszünk. Teljesen természetes, hogy én főzök otthon, frissen. Nálunk nincsenek készételek a fagyasztóban, és nem készül mirelitétel a sütőben. Nem járunk gyorsétterembe sem, cukros üdítő sosincs a háztartásban, ahogy fehér liszt és cukor sem.

“Mivel korábban sok volt a sérülésem, figyelnem kell arra, hogy milyen mozgásformát végzek. Most heti 3-4-szer kardiózom és néha súlyzózom. Az első várandósságom előtti sú­lyomtól mindössze 1-2 kilóval vagyok elmaradva, de igazából a pontos számok már nem annyira fontosak nekem, mint amikor verseny­sportoltam. A lényeg, hogy a szülések előtti ruháim feljönnek rám. A biológiai változásokon kívül természetes, hogy a női test az idő múlására is reagál.”

Forrás: Bors