A jószívű karácsonyfaárus valóra váltotta az autista kisfiú álmát

A fiú dühöngeni kezdett, mert azt hitte, hogy az előre kivágott fák mind műfenyők.

Szívmelengető történetet osztott meg egy anyuka: autista gyermekével elindultak beszerezni a karácsonyfát. A fiú úgy képzelte el, hogy az eladó helyben fogja kivágni nekik a kiszemelt fát, aztán a hátukra kapják és izzadtan, fűrészporosan visszacipelik a sáros mezőn át a kocsiig. Ezzel szemben azzal kellett szembesülnie, hogy a már kivágott fák közül választ egyet édesanyja. Ezen kiborult, mert azt hitte, hogy a kivágott fák mind műfenyők.

Az eladó megkérdezte az anyát, hogy miért tombol a gyermek. Az anya elmondta, mi a helyzet, az eladó pedig nagyon megható dolgot tett. Megkérdezte a kicsit, melyik fát szeretné. Ezután úgy, hogy a gyermek ne lássa, fogta a fát, a saras mezőn át visszacipelte az ültetett fák közé, és elhelyezte úgy, hogy ne látszódjon a talp, amiben áll. Majd az anyuka és az autista kisfiú végigsétáltak a soron, az anyuka pedig úgy intézte, hogy éppen azt a fát válasszák. Az árus ekkor fogta a fűrészt, és „kivágta” a kiszemeltet, majd visszacipelte a fát a kocsihoz.

Forrás: Lova what matters

Az anya lelkendezve osztotta meg a szívmelengető történetet: “Ezért kell maszekhez járni, emberek! Egy nagyvállalatnál soha nem vették volna a fáradtságot ilyesmire!”

Forrás: Szeretlek Magyarország