“Sza**k bele” – Ezt mondta Havas Henrik arra, hogy Baukó Éva zaklatással vádolja

Havas Henrik szerint Évike néha előjön ezzel a történettel, és mondja a magáét.

A 34 éves Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja a 68 éves Havas Henriket. Éva azt állítja, hogy többek közt Havas miatt siklott ki az élete. Fél ugyan egy esetleges pertől, de bármi vár rá, beleáll. Facebook oldalán ezt osztotta meg rajongóival:

“Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt. (…) Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó”.

Fotó: Facebook

Nem sokkal a poszt közzététele után pedig így nyilatkozott: “A mai napig nem tudom eldönteni, hogy megbocsátottam-e neki. Van bennem düh, harag, de csillapodtak az érzéseim, ennek az egésznek már nyolc éve. Amikor tíz éve felkerültem Pestre, akkor egy tiszta, ártatlan lány voltam. Aztán nem sokkal később megismertem Havast. Többek közt miatta siklott ki az életem, ami miatt elkezdtem inni és pánikbeteg meg depressziós lettem. Nem tudtam egyről a kettőre jutni az életben.” Éva azt is elmondta, hogy tart tőle, hogy Havas bepereli.

Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Havas Henrik ezt mondta az esettel kapcsolatban:

“Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem?”.

Forrás: Blikk