Szilvia: “Én vertem agyon a férjemet”

Mikor a férje le­rángatta a traktorról, szidalmazta és bántotta, akkor Szilvia elővette a traktorból a feszítővasat.

Szilvia 15 évig őrizte a szörnyű titkot, a férjét meggyilkoló asszonyt egy hónappal az elévülés előtt vonták felelősségre. A szegvári F. Szilvia 15 éven át eljátszotta, hogy a férje nyomtalanul eltűnt. 2015-ben megtört, és bevallotta a rendőröknek, hogy egy pajszerral intézte el részeg urát, a holttestet pedig elásta.

Fotó: Délmagyar

A férfi eltűnését 2000. de­cember 5-én jelentette be. Akkor úgy mesélte, hogy férje kámforrá vált az útlevelével és a többi iratával együtt. 34 nap híján elévült volna az ügy, de az ORFK kiemelt ügyeket felderítő főosztálya újra elővette az aktát. Ekkor kihallgatták F. Szilviát, aki ügyvédje előtt bevallotta a gyilkosságot. Elmondta, hogy történt a gyilkosság: Szentes külterületén szántott, mikor éjfél előtt felbukkant a férje, és féltékenységi jelenetet rendezett. Le­rángatta őt a traktorról, szidalmazta és bántotta. Akkor Szilvia elővette a traktorból a feszítővasat, és fejbe vágta, majd ütlegelte a férjét, akkor is, mi­kor már pulzusa sem volt. Majd egy gödörbe húzta a testet, és puszta kézzel elföldelte.

A nőt őrizetbe vették, majd később szabadlábra helyezték. Az asszony azóta külföldre költözött, a tárgyalásra haza kell majd jönnie. A holttest nem került elő, de így is elítélhetik emberölésért.

Forrás: Bors

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!