Vízzel locsolta le kutyáját, majd hagyta a talajhoz fagyni a szibériai férfi

Az állatvédők a jégbe fagyott kutya arcán látták, hogy még élni akar, de a remény már nemigen pislákolt.

Hiába mentették ki az állatvédők a jég fogságából azt a kutyát, akit szívtelen gazdája vízzel leöntött és hagyott megfagyni a mínusz 32 fokban a szibériai Jakutszkban. A fiatal, 1 éves nősténykutya életét nem sikerült megmenteni.

Az egyik állatvédő így mesélte el a döbbenetes esetet: “Sosem fogom elfelejteni azokat a szemeket. Látott már olyan embert, aki még élni akar, de tudja, hogy haldoklik? A kutyának pontosan olyan volt a tekintete”.

Az állathoz a szomszédok hívták az állatvédőket, mikor látták, hogy kennelje előtt a földhöz fagyva fekszik. Az állatvédők rögtön állatorvoshoz vitték, ám mentehetetlen volt, így egy injekcióval véget vetettek szenvedésének.

Az állatvédők egy videót is készítetettek az ebről. Figyelem! A következő felvételek a nyugalom megzavarására alkalmasak. Itt nézheted meg a videót.

Az aktivisták szeretnék, ha a gazda ellen eljárás indulna, ehhez a petíciót már 10 ezren írták alá. Az állatvédők szerint a gazdának több gyereke is van, és félő, hogy amit megtett a kutyával, egyszer akár a gyermekeivel is megteheti.

Fotó: Siberian Times

Forrás: Szeretlek Magyarország