Ezt benézte a pékségben dolgozó lány, és ezzel vérig sértette a vevőt

A pékségben dolgozó magyar lány csattanós történetét közel 3500-an lájkolták már, kevesebb mint egy nap alatt.

Gina egy pékségben dolgozott, és egyik nap bosszús lett egy kisfiú miatt, aki nutellás kézzel maszatolta a hűtőket és az üvegfelületeket. Gondolta, jelzi a dolgot a gyerek nagymamájának. Erre a csattanóra senki sem számított!

Pékségben dolgoztam, hatalmas pult, sok idióta, félóránként sikáltam az üveget. Egy szép napon, amikor alapból antiszociális hangulatban voltam, hát bejött A-mini-sátán. Az a kisfiú rendszerint nutellás kézzel simogatta a hűtőket, nyalogatta a pultot, rátenyerelt az üvegre… De nem szólhattam, mert a nagymama mindig vele volt. Na most, végre csak a kisfiú jött be. Nézelődött, majd amikor elkezdte tapogatni a pultot, istenbizony kedvesen, mosolyogva kértem meg, hogy hagyja abba. De nem. Tovább bökdösi a pultot, az üveg majd’ kiesik, az agyamat önti el a szar, rászólok megint, ezúttal nem mosolyogva: Te fogod letakarítani, és a szilánkokat söprögetni ha összetöröd!
Erre megjelent a háta mögött a nagymama. Sokkot kaptam, a kis sátán mosolyog, odafordul mamihoz, panaszkodik gondolom, de nem hallom, nem is akarom hallani, nő felém fordul: Szerintem nem kellene lustának lennie az eladónéniknek.
Itt, ezen a ponton már nem érdekelt az sem, ha kirúgnak, az sem, ha agyonvernek, én bizony kiállok magamért!
-Elnézést, de szerintem az unokája szándékosan nehezíti meg a munkámat, és nem szabadna ráhagynia… ez csúnya dolog.
-Az anyja vagyok, te pedig egy bunkó!
Azóta nem láttam őket.

Forrás: Pesten Hallottam