Megmérgezték Lajsz András kutyáját a betörők, a koktélkirály teljesen összetört

Kegyetlenül végeztek a koktélkirály 7 éves brazil masztiffjával, Gordonnal.

Lajsz Andrásék érdi otthonába könnyek és szomorúság költözött. Szerettei hívták fel telefonon a szörnyű hírrel Andrást, aki megrendülten nyilatkozott a tragédiáról:

“Felfúvódva találtak rá az udvaron, szörnyű. Gordon szerelem volt az első látásra, családtag volt, és egyben a legjobb barát. Hathetes kora óta velem volt, kiskora óta versenyekre jártunk, Európa-bajnok volt, képtelen vagyok felfogni, hogy ezt tették vele”.

Fotó forrása: Bors

Lajsz úgy gondolja, hogy egy sikertelen rablási kísérlet közben mérgezték meg szeretett ebét:

“Esett az eső aznap, és jól kivehető lábnyomokat is találtunk az udvaron, az oldalsó kapu is nyitva volt, úgyhogy több, mint valószínű, hogy be akartak törni hozzánk. A házig nem jutott el a tettes, mert a kiskutyám feltartóztathatta, amíg volt ereje. Bejelentettem a rendőrségen, hogy mi történt, és kértem, hogy nézzenek körül a környéken, hátha elkapják a tettest, de nem tudom, tudnak-e valamit tenni”.

Fotó forrása: Bors

A mixer teljesen összetört, nagyon frissek még a sebei.

“Ha elkapnák azt az embert, aki ezt tette, annyit kívánnék neki, hogy olyan sorsra jusson, mint amire ő juttatta Gordont. Az ilyen nem ember, és biztos vagyok benne, hogy ha állattal képes volt ilyet tenni, akkor emberrel is megtenné”.

Lajszék a kert végébe temették el Gordont.

Forrás: Bors

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!