Csepregi Éva és Fördős Zé is szingli, Németh Kristóf szívét már elrabolták

Csepregi Évánál lenne hely egy férfinek is, Fördős Zé most utazgat.

Ki csap le vajon a szingli sztárokra? Csepregi Éva életében nagy változás, hogy kiköltözött tahitótfalui otthonából, és vett egy szépséges, 65 nm-es lakást abban a házban, ahol fia is él. A lakáshoz terasz, kert és tároló is tartozik, csak egy férfi hiányzik belőle. Erről így beszélt Éva: “Egyedül élek, pedig valójában kétszemélyes a lakás. Van elég tér, lenne hely egy férfinak is…”.

Fotó: Wikipédia

Fördős Zé szíve is szabad, ő 1,5 év után szakított kedvesével. Egyelőre nem siet letelepedni, inkább egyedül nekivág egy 100 km-es dél-amerikai túrának, majd Thaiföldre is ellátogat. Így mesél a szakításról: “Való igaz, hogy egy hónappal ezelőtt szakítottunk Martinával, illetve talán nem is ez a jó szó, mert nem volt sem veszekedés, sem dráma, egy hangos szó sem hagyta el a szánkat, csak úgy döntöttünk, hogy különköltözünk. A mai napig beszélünk egymással, és megmaradt a jó viszony közöttünk”.

Fotó: Facebook

Németh Kristófról viszont már lekéstünk. A 42 éves színészre újra rálelt a szerelem, és már a nyilvánosságnak is bemutatta kedvesét, a nála 14 évvel fiatalabb Zitát, akiről így mesél:

“Nem akartunk titkolózni­ Zi­tával, ezért állunk a nyilvános­ság elé. Persze nem bujkáltunk eddig sem, de így már nem kell félnünk attól, hogy bárki „lebuktat” minket, miközben kézen fogva sétálunk. Zita egy visegrádi hotelben dolgozik, ahová mi gyakran járunk Lócival. Már öt éve ismerjük egymást, és mindig is szimpatikusnak találtuk a másikat, közvetlen volt a viszonyunk, de az élet mindig valahogy úgy hozta, hogy sosem voltunk egyszerre szinglik. Most augusztusban azonban egyikünknek sem volt párja, ezért elhívtam egy randira, fagyizni voltunk. Ezt több randevú követte, és viszonylag hamar világossá vált, hogy jól érezzük magunkat egymással.”

Fotó: Facebook

Forrás: Blikk  Blikk  Blikk