Ennyibe kerülhet Szabó Zsófi szülése

Egy éve még nem is tudhatta biztosan, lehet-e gyermeke valaha, most pedig már várja a szülés örömteli de fájdalmas jeleit.

A műsorvezetőnőnek már csak napok lehetnek hátra a szülésig, ezeket a napokat törökbálinti otthonukban tölti, és várja, mikor kell elindulni a kórházba. Persze, nem egy “sima” kórházban fog szülni, hanem egy magánkórház kényelmes szülészetén.

Az intézményben lehetőség van egy­ágyas szobában vajúdni és szülni, ahol az apa is jelen lehet. A kismamákat itt nem a kórházak szokásos rideg csempés világa várja, inkább szállodára emlékeztet a miliő. A babákat lehetőség van hüvelyen keresztül és császármetszéssel is világra hozni, és itt császározásnál is jelen lehet az apa.

A szobákhoz jár saját fürdőszoba és nővérek is, akik a szülők jólétéről is gondoskodnak. A klinika honlapja szerint a leg­olcsóbb, 600 ezer forintos csomagban a kismama és kispapa 2 éjszakát tölthet bent egy komfortos családi szobában, ahol a csecsemő mindvégig velük lehet.

Az ellátáshoz része napi három főétkezés, menüválasztással, tévé és net. A szülés után egy speciális szaktudású csecsemős nővér segíti, tanítja a kismamát és a babát.

Az exkluzív csomag 1,5 millió forint. Ha ezt választják Zsófiék, 3 napot tölthetnek a kórház hotelszobájában és ebben az esetben az étlapról bármit rendelhetnek, akár napi ötször is, és az anyukának és a babajának is többféle vizsgálat jár.

Ha még szívesen olvasna róla, ki mennyiért szül, akkor itt találja Luxus Vivi példáját.

Forrás: Bors