Egyiptomból vett hamis okmányokat a békési tanár, hogy megszökhessen diákjával

A 11 éves fiú nem érti, mit tett vele a pedagógus.

Először azt hittük, hogy nem hallunk jól, mikor a napokban fény derült arra a szörnyű titokra, hogy egy 32 éves békési tanár 11 éves diákjával új életet akart kezdeni Londonban, mert itthon már nyomozás indult a viszonyuk miatt. A tanár hamis igazolványokat készíttetett maguknak, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, piercinget is adott neki. Kirándulni induló apának és fiának akartak látszani.

Sajnos mindez igaz, és most újabb részletek is kiderültek a beteg tanár-diák kapcsolatról, mivel a tanár és a diák édesanyja is megszólalt a Kékfény című műsorban.

A gyermek édesanyja szerint fia semmit sem fog fel a történtekből, és nem is érti, mit tett vele Sz. Zoltán, aki egy békési középiskolában tanít, de általános iskolásoknak is tart szakkört. Ott találkozott a 11 éves fiúval.

A nő elmondta: nyáron feljelentették a tanárt, amikor obszcén üzeneteket találtak a gyerek telefonján. “A fiam az egészből nem fog fel semmit. Nem tudom, mit tett vele ez a tanár, de gyakorlatilag ő isteníti ezt a tanárt, én rám haragszik, mert megtettem ezt a feljelentést”.

A műsorból kiderült, hogy a férfi hónapokig tervezte a szökést, több mint 300 ezer Ft-ért vett hamis okmányokat Egyiptomból, a repülőjegyeket is azokkal vette. És még alibit is kitalált a távozáshoz.

Sz. Zoltán anyja is megszólalt a műsorban, ő elmondta, hogy a kisfiú rendszeresen ott aludt náluk. Az egyik ágyon a fia, a másikon a gyerek.

A férfit gyanúsítottként is kihallgatták kiskorú veszélyeztetése és gyermekpornográfia miatt, a férfi mégsem került előzetes letartóztatásba, szeptembertől pedig újra taníthatott is.

Forrás: HVG