Szörnyű fájdalmai miatt nem vállal több szerepet Pokorny Lia

A népszerű színésznő szörnyű fájdalmai miatt döntött úgy, hogy lemondja színházi munkáit a Centrál Színházban.

Újabb műtétre is szüksége lehet a 46 éves Pokorny Liának, emiatt arra kérte a színházigazgatót, hogy ne adjon neki újabb szerepeket, szeretne a gyógyulásával törődni. Porcbetegsége miatt már leguggolni sem tud a színésznő, aki így beszél betegségéről:

“Ebben az évben nem lesz több bemutatóm, tavaly májusban személyesen kértem a Centrál Színház igazgatóját, Puskás Tamást, hogy erre az évadra ne osszon több szerepet rám. Rengeteg előadásom volt az utóbbi években, havonta több mint harmincat játszottam, amit lelkileg és fizikailag is nehezen bírtam. Természetesen a meglévő előadásaimat viszem tovább, csak újat nem szeretnék próbálni. Kicsit többet akarok magammal foglalkozni és szeretném fizikálisan is rendbe hozni magam.”

“A térdeim pokoli állapotban vannak, nem tudok már guggolni sem. Húsz éve már operáltak a porcproblémák miatt, de nem múlt el teljesen a baj. Most már szeretnék a végére járni, mert nem se a lábam, se a mozgással kapcsolatos bármelyik testrészem épségét nem akarom kockáztatni, hiszen nemcsak a fizikumomat, hanem a színpadi teljesítményemet is veszélybe sodornám.”

Forrás: Ripost