Esküvője napján jelentette be, hogy mégsem rákos

Orvosai csak pár hetet adtak neki, aztán meg mégsem.

A vőlegény óriási meglepetést okozott szeretteinek esküvője napján. Jack Kane orvosai egy tumort találtak a férfi gerincében, és csak néhány hetet jósoltak neki. Jack ezért úgy döntött, hogy feleségül veszi barátnőjét, Emmát, és alig több mint egy hét alatt leszervezték az esküvőt.

Alig egy héttel a halálos diagnózis után kiderült, hogy az orvosok hatalmasat hibáztak. Az esküvő előtt 3 nappal szóltak Jack-nek, hogy fájdalmait nem a rák, hanem egy nagyon ritka, de gyógyítható neurológiai betegség okozza: a neuromyelitis optica. A férfi nem akarta elszólni magát, és menyasszonyával együtt úgy döntött, hogy a jó hírrel várnak még pár napot. Esküvője napján 130 vendég előtt jelentette be, hogy nem fog meghalni.

Fotó forrása: Szeretlek Magyarország

„Sok időbe telt, mire felfogtam, hogy nem fogok meghalni. A legrosszabbra készítettem fel magam. Csak pár nappal később értettem meg igazán. A fogadáson a beszédem alatt a terem valósággal felrobbant a bejelentésem hallatán”.

Emma elmondta: „Úgy tűnt, hogy mindenkinek szüksége volt pár percre ahhoz, hogy felfogja mi történik, és utána mindenkiből kitört az öröm és a sírás.”

Jack jelenleg azt reméli, hogy sikerül lábait megerősítenie, és egy hónapon belül hazatérhet feleségéhez.

Forrás: Szeretlek Magyarország