Nem akarta bakancsban beengedni a mentősöket agyvérzéses férjéhez a magyar nő

Nézd meg a mentősök reakcióját.

A mentőket hívta az a nő, akinek férje jobb oldali végtaggyengeségről számolt be. A mentős9k hamar a helyszínre értek, de a lakás ajtajában megdöbbentő kéréssel találták szembe magukat. A bejelentő hölgy nyitott ajtót, és a mentősök bakancsán megakadt a tekintete. Szinte felkiáltott: „A cipőket vegyék le! Ne járkálják össze a lakást ebben a nagy cipőben, mert nemrég lett felmosva.”
Egy ilyen munkavédelmi bakancs fel- és levétele nem egyszerű, de legfőképp nem megy gyorsan. Ki kell fűzni, és van, amelyiken plusz cipzár garantálja a védelmet.

A roppant kínos helyzetet a mentőápoló humora oldotta meg. Megígérte, hogy ha lesz idő a betegellátás után, ő fogja újból felmosni a padlót, ha lábukon maradhat a bakancs. A helyszíni vizsgálatok alapján kiderült, a férfinek súlyos agyvérzése volt. A gyors és szakszerű mentőellátásnak hála életmentő beavatkozást hajthattak végre a férfin a közeli stroke centrumban. A felmosás így elmaradt, az asszony végül hálásan köszönte meg a lakást „összejárkáló” mentősök segítségét.