Terhesen esett teherbe, így egyszerre két apától szült

Furcsa volt, hogy mennyire más a két baba.

A fiatal kaliforniai lány már terhes volt, mikor újra teherbe esett, így egyszerre szült meg két babát, akik nem egyszerre fogantak, ráadásul más szülőtől származtak.

A 31 éves Jessica Allen béranyaságot vállalt egy kínai párnak, 8 millió forintnak megfelelő összegért. A beültetés sikerült, a terhesség 6. hetében egy ultrahangos ellenőrzésen kiderült, hogy a lány ikreket vár. Az orvosok egyből azt feltételezték, hogy mindkét gyermek a kínai szülőké, ezért a lány bérét 1,3 millió forinttal megemelték. A babák császármetszéssel, makkegészségesen jöttek világra.

A történetben itt jött a csavar: Jessica egy hónappal később kapott egy fotót a babákról a kínai szülőktől, a következő üzenettel: “Nem egyformák igaz? Szerinted miért lehetnek ennyire különbözőek?”

Nem sokkal később választ kaptak a miértekre: egy DNS-teszt igazolta, hogy az egyik gyermek Jessicáé, míg a másik a kínai páré. “Nem tudom leírni mit éreztünk… teljesen padlót fogtunk. Fel sem tudtuk fogni, hogy történhetett ilyesmi” – mesélte Jessica.

A szuperfetáció jelensége esett meg velük, ez azt jelenti, hogy egy újabb petesejt termékenyül meg, miután már megfogant egy gyermek. Nem tudni az okát, és rendkívül ritka. Jessica és párja hosszas jogi hercehurca után megkapták saját gyermeküket.

Forrás: Szeretlek Magyarország